biologisch Vegan

Kwaliteit

Hoge kwaliteit met biologisch als basis

Naast dat wij de natuur volledig zijn gang laten gaan, zorgen wij ook voor een hoge kwaliteit van de supplementen. Zo zijn alle supplementen in het bezit van een officiële biologische certificering van Skal. Daarnaast bezitten ze nog een aantal certificaten waarmee wij de voedselveiligheid en hoge kwaliteit van de supplementen waarborgen. Met deze certificaten worden diverse punten gecontroleerd, zoals de traceerbaarheid van de producten, grondstoffen en verpakkingsmaterialen.

  1. Biologisch gecertificeerd (skal)
  2. IFS Food (International Featured Standard – Food)
  3. Vegan gecertificeerd (Vegan Society) 
  4. GMP-certificering (Good Manufacturing Practice) 
  5. ISO 22000
  6. Hoogwaardige productie op gecertificeerde Duitse en Oostenrijkse productielocaties
kwaliteit onderzoek laboratorium

Volledige transparantie dankzij onze analyses

Naast de kwaliteitsstandaarden en certificaten testen wijzelf en een extern laboratorium elke productbatch de supplementen. Waarom doen wij dit? Omdat wij 100% zeker willen zijn van de zuiverheid van de supplementen. Elke productbatch willen wij kunnen zeggen dat de supplementen helemaal schoon en natuurlijk zijn. Want certificaten hebben is één ding, maar volledige transparantie is nét zo belangrijk. Jij moet vertrouwen hebben in het supplement. Daarom plaatsen wij alle analyses per productbatch en per supplement op onze website. 

Waar testen wij op?

Naast dat wijzelf de gebruikelijke tests uitvoeren op kwaliteit en zuiverheid, sturen wij ook een gedeelte naar een extern laboratorium voor een volledig overzicht. 

Hier testen zij ook op een aantal factoren: 

  • Kleur, smaak en geur. 
  • Compressiedichtheid, reactiedichtheid, rusthoek en de restdichtheid. 
  • Vreemde componenten, zoals plastic, steentjes of metalen. 

Alle analyses

Je kunt via het Chargenummer wat op de verpakking staat van het product de juiste analyse vinden en bekijken via een PDF. De meest recente analyses van de productbatches staan bovenaan.

Reishi

P68-2103

Lion’s Mane

P67-2103

Cordyceps

P70-2103

Chaga

P69-2103

Chill mix

P72-2103